Λάτσιο: Επέκταση συμβολαίου και σημαντική αύξηση των αποδοχών για τον Χρήστο Μανδά

Λάτσιο: Επέκταση συμβολαίου και σημαντική αύξηση των αποδοχών για τον Χρήστο Μανδά

mandas_lazioooo

bet365

Μία αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Χρήστου Μανδά θα κάνει η Λάτσιο, μέσα στο οποίο θα υπάρξει σημαντική αύξηση αποδοχών, την ίδια στιγμή που η ιταλική ομάδα έχει προτάσεις για τον Έλληνας κίπερ.

Σαν... όνειρο ήταν η μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού για τον Χρήστο Μανδά. Μέσα σε λίγα 24ωρα, ο 22χρονος πορτιέρε βρέθηκε από τον ΟΦΗ στη Λάτσιο, όπου παρότι ήταν να επιστρέψει και να μείνει στην Ελλάδα ως δανεικός στους Κρητικούς, παρέμεινε στο ρόστερ των Ιταλών.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Λάτσιο, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί για 12 παιχνίδια, έχοντας 9 γκολ παθητικό και 6 clean sheets.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από το ιταλικό κλαμπ, η Λάτσιο έχει αποφασίσει να κάνει μία αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Έλληνα τερματοφύλακα, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2028.

Συγκεκριμένα, οι «λιατσιάλι» θα κάνουν επέκταση της συνεργασίας τους με τον Μανδά για ακόμα έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2029 ενώ θα υπάρξει σημαντική αύξηση των απολαβών του, οι οποίες θα ξεπερνούν το μισό εκατ. ευρώ ετησίως.

Από εκεί και πέρα, ο 22χρονος πορτιέρε θα είναι κανονικά στην προετοιμασία της Λάτσιο, ωστόσο η ομάδα έχει στα χέρια της προτάσεις για τον ίδιο από αρκετά κλαμπ της Ευρώπης, με την ομάδα να τον κοστολογεί στα 15 εκατ. ευρώ αυτή τη στιγμή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα