Ίντερ - Ultras: Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του οπαδού

Ίντερ - Ultras: Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του οπαδού

Οπαδοι Ίντερ

bet365

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του Αντόνιο Μπελόκο από τον αρχηγό των Ultras της Ιντερ.

Νέες λεπτομέρειες προκύπτουν για τη διαμάχη των δύο ηγετών της Curva Nord των Νερατζούρι, που κορυφώθηκε με τον θάνατο του 36χρονου κληρονόμου της φατρίας Ροζάρνο της μαφίας της Καλαβρίας. Σύμφωνα με τον θύτη, ο οποίος διαχειρίζεται ένα κατάστημα πώλησης ειδών της Ίντερ στο «Pioltello», το θύμα είχε «απαιτήσει σημαντικό μέσος από τα κέρδη του καταστήματος».

Ο 49χρονος, Αντρέα Μπερέτα στην απολογία του στον Εισαγγελέα τόνισε πως ο Αντόνιο Μπελόκο ζητούσε μοίρασμα των κερδών, ενώ απειλούσε τον ίδιο και την οικογένειά του. Οι αρχές ερευνούν τις σχέσεις των δύο και γενικότερα την παράνομη συναλλαγή μεταξύ των Ultras και του οργανωμένου εγκλήματος. Οι εισαγγελείς Στοράρι και Ομπρα δεν αποκλείουν καν «αλληλεπιδράσεις τρίτων». Όσο για το πιστόλι που βρέθηκε, ιδιοκτησίας του θύτη Beretta και με το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά, πρόκειται για «Beretta 98 Fs calibro 9x21», χωρίς αύξοντα αριθμό, αφού είχε σβηστεί.

Θυμίζουμε, πως η συμπλοκή έγινε το πρωί της Τετάρτης στη via Nino Besozzi στο Cernusco sul Naviglio στην περιοχή του Μιλάνο, με θύμα τον Αντόνιο Μπελόκο και δράστη τον τραυματία Αντρέα Μπερέτα, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνο, μετά από πλήγμα με πυροβόλο όπλο στο πόδι κι από κει στον εισαγγελέα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα