Λάτσιο: «Έφυγε» από τη ζωή ο αρχηγός των ultras που είχε πρωταγωνιστήσει στο Netflix

Λάτσιο: «Έφυγε» από τη ζωή ο αρχηγός των ultras που είχε πρωταγωνιστήσει στο Netflix

Μάρθα Χωριανοπούλου
Adamo Dionisi

bet365

Ο θρυλικός αρχηγός των ultras της Λάτσιο, Αντάμο Ντιονίζι, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών.

Ένας από τους πιο γνωστούς αρχηγούς των ultras της Λάτσιο, ο Αντάμο Ντιονίζι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών. Ο αρχηγός, που είχε πρωταγωνιστήσει στο Netflix, ήταν ένας από τους 4 ηγέτες των «Irriducibili», του ιστορικού συνδέσμου των ultras και ξεχώριζε για το ταραχώδες παρελθόν του.

Παρότι είχε πτυχίο νομικής, ο Ντιονίζι κατάλαβε σύντομα πως το πάθος του δεν ήταν στα δικαστήρια. Αντιθέτως, βρέθηκε αρκετές φορές κατηγορούμενος, είτε λόγω επεισοδίων με τους ultras, είτε για μια υπόθεση ναρκωτικών που τον οδήγησε στη φυλακή το 2001. Τότε ήταν που αποφάσισε να αλλάξει πορεία στη ζωή του και να στραφεί στην ηθοποιία.

Ο ρόλος που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό ήταν αυτός του Μανφρέντι Ανακλέτι στη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Suburra». Συμμετείχε επίσης σε άλλες ταινίες, όπως αυτή του 2014 που αφορούσε τη ζωή του Πιερ Πάολο Παζολίνι.

Τα τελευταία χρόνια, ο αρχηγός των ultras της Λάτσιο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα