Serie A: Εμφατική εξάρα η Φιορεντίνα, «διπλό» για την Αταλάντα, νίκησε με ανατροπή η Κάλιαρι

Newsroom
lecce_fiorentina

bet365

Η Φιορεντίνα «διέλυσε» τη Λέτσε εκτός έδρας (0-6) και ισοβαθμεί πλέον με την Αταλάντα που πέρασε εύκολα από τη Βενέτσια (0-2). Πολύτιμη νίκη πήρε η Κάλιαρι με ανατροπή στην... ανατροπή απέναντι στην Τορίνο (3-2).

Με νίκες συνέχισαν Φιορεντίνα και Αταλάντα για την 8η στροφή της Serie A, αφού οι Βιόλα «φιλοδώρησαν» τη Λέτσε με έξι γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση των δύο ομάδων (0-6) και ανέβηκαν στην 5η θέση με 13 βαθμούς. Όσους έχει και η Αταλάντα που πέρασε από την έδρα της Βενέτσια (0-2), με τον Ρετέγκι να βρίσκει δίχτυα σε ένα ακόμη παιχνίδι. Αύξησε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη η Κάλιαρι που νίκησε με 3-2 την Τορίνο σε ένα απολαυστικό ματς.

Η Φιορεντίνα έκανε «πάρτι» στην έδρα της Λέτσε. Τα θεμέλια της νίκης μπήκαν από νωρίς, αφού ο Κατάλντι άνοιξε το σκορ στο 20' και ο Κολπάνι διπλασίασε τα τέρματα των Βιόλα στο 34'. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα μετά την αποβολή του Γκάλο στο 43', απλουστεύοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα για την Φιορεντίνα. Ο Κατάλντι σκόραρε ξανά μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Κολπάνι στο 54' έκανε το 4-0 για να έρθουν οι Μπελτράν (61') και Παρίσι (72') διαμορφώνοντας το τελικό 0-6 των Βιόλα.

Νίκη και για την Αταλάντα που πέρασε από την έδρα της Βενέτσια. Οι Μπεργκαμάσκι πήραν από νωρίς το προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Πάσαλιτς στο 7', ενώ το τελικό 2-0 για την ομάδα του Γκασπερίνι διαμόρφωσε ο Ρετέγκι με το «καλημέρα» του δεύτερου ημιχρόνου (47'). Έφτασε τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα ο Ιταλός επιθετικός.

Σε ένα «χορταστικό» ματς με δύο ανατροπές, η Κάλιαρι πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στην Τορίνο. Το 1-0 έκανε ο Βιόλα στο 38', ενώ ο Σανάμπρια ισοφάρισε τρία λεπτά μετά. Η Τορίνο ανέτρεψε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος με τον Λίνετι (55'), αλλά οι γηπεδούχοι πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα. Ο Παλομίνο στο 74 έκανε το 2-2, ενώ το τελικό 3-2 για την Κάλιαρι διαμόρφωσε το αυτογκόλ του Κοκό στο 78'.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα