Τζένοα: Επίσημη η επιστροφή του Μπαλοτέλι στη Serie A

Τζένοα: Επίσημη η επιστροφή του Μπαλοτέλι στη Serie A

Άρτεμις Κλεφτάκη
balotelli

bet365

Η επιστροφή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Serie A είναι πλέον επίσημη, με τον 34χρονο Ιταλό να υπογράφει και να ανακοινώνεται από τη Τζένοα.

Παίκτης της Τζένοα είναι με κάθε επισημότητα ο Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του το απόγευμα της Δευτέρας (28/10).

Ο 34χρονος -πλέον- Ιταλός είχε μείνει ελεύθερος από την Αδάνα Ντεμίρσπορ το προηγούμενο καλοκαίρι και τα ιταλικά Μέσα μιλούσαν το τελευταίο διάστημα για σίγουρη επιστροφή του στη Serie A, για λογαριασμό της Τζένοα. Η οποία θα είναι η πέμπτη διαφορετική του ομάδα εντός συνόρων.

Ο Μπαλοτέλι σκόραρε επτά γκολ σε 16 συμμετοχές την προηγούμενη σεζόν, κατά την οποία ένας τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός δράσης για δύο μήνες. Με τη Τζένοα να βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας, ο Ιταλός επιθετικός θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, καθώς παρά την ηλικία του και την... εκκεντρικότητά του παραμένει ένας ικανός σκόρερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα