Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αλλάζει ο διαιτητής του ντέρμπι!

Ο Γιόβιτς ο διαιτητής από την Κροατία

bet365

Ο Κροάτης ρέφερι Φραν Γιόβιτς δήλωσε κώλυμα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και στην ΚΕΔ ψάχνουν elite διαιτητή ή διαιτητή πρώτης κατηγορίας από μεγάλο πρωτάθλημα.

Εξελίξεις αναφορικά με τον διαιτητή που θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού την ερχόμενη Κυριακή (9/4) στη Λεωφόρο καθώς τελικά αυτός δεν θα είναι ο Κροάτης ρέφερι Φραν Γιόβιτς που είχε αρχικά οριστεί.

Ο Γιόβιτς, η επιλογή του οποίου έφερε αντιδράσεις τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον Παναθηναϊκό νωρίτερα την Πέμπτη (6/4), δήλωσε κώλυμα και πλέον στην ΚΕΔ ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα γίνει γνωστός την Παρασκευή (7/4).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή θα αφορά είτε elite διαιτητή, είτε διαιτητή ο οποίος θα ανήκει στην πρώτη κατηγορία αλλά θα προέρχεται από μεγάλο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι από τη μεριά της η ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τον ορισμό του Γιόβιτς, έκανε λόγο ότι για το ντέρμπι της Λεωφόρου είχε αρχικά κλειστεί elite Ισραηλινός διαιτητής, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα