Σρόιντερ: Θέλει να αναλάβει από το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό

Σρόιντερ: Θέλει να αναλάβει από το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό

Σρόιντερ: Θέλει να αναλάβει από το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Άλφρεντ Σρόιντερ, ο οποίος συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην Αθήνα, θέλει να πιάσει επίσημα δουλειά στο σύλλογο από το καλοκαίρι και όχι από τώρα.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Άλφρεντ Σρόιντερ, ο οποίος συναντήθηκε με τους διοικούντες το σύλλογο στην Αθήνα.

Ο 50χρονος Ολλανδός κόουτς, ωστόσο, θέλει να τσεκάρει το ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν και να σχεδιάσει με ησυχία το χτίσιμο της ομάδας του, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά από τις 15/5.

Από την άλλη, στο Λιμάνι, θέλουν να μπει... κατευθείαν στα βαθιά και να πιάσει δουλειά άμεσα. Φυσικά και δεν θα τον έκριναν ούτε θα αποτελούσε κριτήριο το τι θα έκανε η ομάδα στα εναπομείναντα ματς. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν θα βρεθεί η χρυσή τομή κι αν τελικά θα προχωρήσει η εν λόγω συνεργασία. Αυτή τη στιγμή αναμένεται εκ νέου επικοινωνία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ολλανδό κόουτς όπου και θα ξεκαθαρίσει το αν θα υπάρχει μέλλον μεταξύ των δύο πλευρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα