Ολυμπιακός: Τι μεταδίδουν στην Ιταλία για Μοντέλα και τι υποστηρίζει η πλευρά του 48χρονου τεχνικού

Ολυμπιακός: Τι μεταδίδουν στην Ιταλία για Μοντέλα και τι υποστηρίζει η πλευρά του 48χρονου τεχνικού

Ο Μοντέλα με τον Μουρίνιο

bet365

Ο 48χρονος Ιταλός τεχνικός φέρεται να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό. Άγνοια δηλώνει η πλευρά του Μοντέλα για το θέμα.

Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του στην Ιταλία μία από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τα media στη γειτονική μας Ιταλία ο 48χρονος πια Βιτσέντζο Μοντέλα και απασχολεί τον Ολυμπιακό αλλά και είναι σε συζητήσεις μαζί του.

Το Gazzetta επικοινώνησε με την εταιρεία που εκπροσωπεί τον Μοντέλα. Από την πλευρά των ανθρώπων της μας μεταφέρθηκε άγνοια για το θέμα αυτό με την επισήμανση πως ο Μοντέλα έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Άδανα Ντεμίρσπορ. Ο Μοντέλα ως προπονητής έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες της Ρόμα, μετά στην πρώτη της ομάδα και μετά σε Κατάνια, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Μίλαν, Σεβίλλη, Φιορεντίνα και τώρα στην Τουρκία.

Το όνομά του είχε βρεθεί στη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Χωρίς όμως να προκύψει σχετικά με αυτό επιβεβαίωση από τη μεριά της ΠΑΕ.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του Μοντέλα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα