Ολυμπιακός: Η διαφαινόμενη παραμονή του Ανιγκό σε άλλο πόστο και το «ράλι» για τον προπονητή

Ολυμπιακός: Η διαφαινόμενη παραμονή του Ανιγκό σε άλλο πόστο και το «ράλι» για τον προπονητή

Ο Ανιγκό

bet365

Ο Ανιγκό έχει σοβαρές πιθανότητες να μείνει στον Ολυμπιακό σε επιτελική θέση στις Ακαδημίες ενώ το... σκανάρισμα στους προπονητές σύντομα θα αναδείξει τον εκλεκτό ή την τελική λίστα.

Ο Ζοσέ Ανιγκό μπορεί να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό στη θέση του προπονητή όμως στις Ακαδημίες έκανε πολύ καλή δουλειά και διαφαίνεται η παραμονή του σε επιτελικό πόστο. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός δεν περιμένει μόνο την τελική απάντηση του Κορδόν για τη θέση του τεχνικού διευθυντή για την παρουσία του οποίου στην Αθήνα διαβάσατε στο Gazzetta.

Έχει και το μέτωπο του προπονητή. Εκεί όπου δεν έχουν... καεί αρκετές περιπτώσεις προπονητών, όπως των Φαριόλι, Κρέσπο, Ντιέγκο Μαρτίνες (ενώ ο Ρεμπρόφ επρόκειτο να κλείσει στην Εθνική Ουκρανίας και να συνεχίσει στην Αλ Αϊν) ενώ στην Ισπανία και Ιταλία συντηρείται ξανά το όνομα του Γκατούζο. Υπάρχει η αίσθηση και η εκτίμηση ότι εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα προκύψουν νεότερα ή οριστικές εξελίξεις είτε για τον εκλεκτό στον πάγκο είτε για την τελική λίστα.

Το ζητούμενο δεν είναι μόνο να βρεθεί το πρόσωπο για τον πάγκο το νωρίτερο δυνατόν. Είναι και να βρεθεί ο πλέον ιδανικός για τα δεδομένα και τα... θέλω των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα