Ολυμπιακός: Στο... φουλ οι μηχανές με ανακοινώσεις για Μαρτίνεθ και μετά μεταγραφές

Ολυμπιακός: Στο... φουλ οι μηχανές με ανακοινώσεις για Μαρτίνεθ και μετά μεταγραφές

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ
Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία εβδομάδα όπου θα έχει επίσημα προπονητή και θα δρομολογήσει την υλοποίηση προσθηκών που χρειάζεται για τη νέα σεζόν.

Μπορεί να πήρε λίγες παραπάνω ημέρες - και μπορεί γενικά να... τράβηξε κάπως παραπάνω χρονικά - από το προσδοκώμενο αλλά όλα δείχνουν πως μπαίνουμε σε μία εβδομάδα όπου ο Ολυμπιακός θα έχει επίσημα τον νέο του τεχνικό, τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και όχι μόνο. Ο 42χρονος Ισπανός το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα πατήσει σε ελληνικό έδαφος για να πιάσει Λιμάνι με ένα διετές συμβόλαιο, όμως υπάρχει και συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός εκτός απ' ότι θα έχει την πρώτη του συγκέντρωση την Πέμπτη έχει δρομολογήσει και μεταγραφικά θέματα. Θέματα νέων προσθηκών του σε θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση όπως του στόπερ αλλά και για τον σέντερ φορ. Έχει γίνει δηλαδή ήδη η σχετική προεργασία από τον Κορδόν και το επιτελείο του έτσι ώστε να προκύψουν και μεταγραφικά νέα, ακόμα και εντός της εβδομάδας στην οποία βρισκόμαστε από σήμερα Δευτέρα και μετά.

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει κυρίως δίχτυα στην ισπανική αγορά και σε ομάδες με παίκτες - ευκαιρίες όπως την Εσπανιόλ αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οπότε η έλευση του νέου τεχνικού θα φέρει και μεταγραφικές εξελίξεις και γενικά εξελίξεις που θα έχουν να κάνουν με το ρόστερ (νέα συμβόλαια ή συμβόλαια που έχουν τελειώσει αλλά και το κεφάλαιο των δανεικών). Με άλλα λόγια οι μηχανές θα... φουλάρουν για τα καλά στον Ολυμπιακό αυτήν την εβδομάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.