Ατρόμητος: Ανανέωσε με τους Περιστεριώτες ο Κιβρακίδης

Ατρόμητος: Ανανέωσε με τους Περιστεριώτες ο Κιβρακίδης

Ο Κιβρακίδης με τον Τόμας

bet365

Τη φανέλα με το αστέρι θα συνεχίσει να φοράει ο Κυριάκος Κιβρακίδης, καθώς ο Ατρόμητος του προσέφερε νέο συμβόλαιο συνεργασίας, στηρίζοντάς τον έμπρακτα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Ο Ατρόμτητος με αυτήν την κίνηση παράλληλα, διατηρεί στο ρόστερ του έναν πιστό του «στρατιώτη», που θα υπηρετήσει την ομάδα του Περιστερίου για 11η σερί σεζόν! Ο 31χρονος αρχηγός υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Κιβρακίδης έχει συνδέσει την καριέρα του με τον Ατρόμητο και με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω δεξιός μπακ -χαφ μέτρα 175 ματς στη Super League και συνολικά 209 με την κυανόλευκη φανέλα.

Αξίζει, να αναφέρουμε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Έχει ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και θα δώσει το παρών από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα