Ολυμπιακός: Οι δυο δρόμοι για τον Ζινκερνάγκελ που πέρυσι αδικήθηκε όσο κανείς άλλος

Ολυμπιακός: Οι δυο δρόμοι για τον Ζινκερνάγκελ που πέρυσι αδικήθηκε όσο κανείς άλλος

Ολυμπιακός: Οι δυο δρόμοι για τον Ζινκερνάγκελ που πέρυσι αδικήθηκε όσο κανείς άλλος

bet365

Ο Δανός μεσοεπιθετικός είναι παίκτης που έχει μεταγραφική... πέραση ωστόσο αυτό που συνέβη με την περίπτωσή του πέρυσι είναι οδηγός για το τι δεν πρέπει να γίνει φέτος. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ένας αρκετά παρεξηγημένος παίκτης από το διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό, που μάλιστα κατακρίθηκε και από μερίδα του κόσμου προτού καλά καλά προσαρμοστεί και παίξει φουλ στον σύλλογο. Ένας παίκτης που στα 28 του χρόνια πήγε και δοκιμάστηκε στο Βέλγιο και σε μία Λίγκα με αρκετές δυνατές ομάδες και ξεχώρισε για τα καλά.

Εάν θέλουμε να δούμε συνολικά το περσινό ρόστερ ο Ζινκερνάγκελ ήταν με διαφορά ο πιο αδικημένος παίκτης του Ολυμπιακού. Πρόλαβε να παίξει όλα και όλα επτά ματς και να βάλει δύο γκολ.

Οπότε έχει μεγάλη αξία και σημασία η διαχείρισή του υπό το πρίσμα βέβαια της ενδεχόμενης παραμονής του. Γιατί εάν ο Ολυμπιακός επιλέξει να τον πουλήσει θα είναι μία άλλη κατάσταση. Εάν όμως διαλέξει να τον κρατήσει και να στηριχθεί και σε αυτόν θα πρέπει η επερχόμενη σεζόν να είναι μία άλλη... ιστορία και για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και για τους Πειραιώτες.

Ο Μπόουλερ

Τα παραδείγματα των Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ

Σε μία σεζόν πέρυσι στον Ολυμπιακό με τόσους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν φυσικά υπήρξαν και άλλοι παίκτες που να μην αντιμετωπίστηκαν κατάλληλα αγωνιστικά. Ο Ζινκερνάγκελ είναι πιο τρανταχτή περίπτωση γιατί αποκτήθηκε ως βασικός. Όμως και οι Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ είχαν πιάσει Λιμάνι για να είναι οι βασικοί εξτρέμ του συλλόγου αλλά τελικώς ο Άγγλος αποχώρησε μεσούσης της περιόδου για να γυρίσει στην Αγγλία και ο Αμερικανός διεθνής πριν καν πάμε στα μέσα της σεζόν είχε πάψει να υπολογίζεται.

Φυσικά αυτές οι υποθέσεις βοηθούν στην επόμενη ημέρα. Στην επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού. Στο να είναι ακόμα πιο προσεκτική μία ομάδα στο τι παίκτες θα κλείσει και που θα ποντάρει. Μέσα στην προηγούμενη περίοδο ωστόσο υπήρξαν παίκτες που πιθανώς να είχαν δώσει παραπάνω πράγματα στον Ολυμπιακό εάν είχαν πάρει έξτρα ευκαιρίες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.