Ολυμπιακός: Οι παίκτες που γυρίζουν στον Ρέντη και οι αποφάσεις για την αποστολή στην Αυστρία

Ολυμπιακός: Οι παίκτες που γυρίζουν στον Ρέντη και οι αποφάσεις για την αποστολή στην Αυστρία

Ο Ζινερνάγκελ με τον Μπουχαλάκη

bet365

Ο Ολυμπιακός θα περιμένει και άλλες επιστροφές παικτών στον Ρέντη και ενώ είναι πιθανό να... κοπούν παίκτες και να μην πάνε 30+ άτομα στην Αυστρία.

Οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Ρέαμπτσιουκ και Ινμπόμ Χουάνγκ είναι οι παίκτες που θα περιμένει ο Μαρτίνεθ τη Δευτέρα στον Ρέντη για τον Ολυμπιακό. Στον Ρέντη είχαν γυρίσει πιο νωρίς οι Τζολάκης και Μαντί Καμαρά ενώ είχαν ξεκινήσει τις προπονήσεις οι: Κρίστινσον, Ροντινέϊ, Ντόι, Ουσεϊνού Μπα, Ραμόν, Πέπε, Φαντινγκά, Φορτούνης, Μπιέλ, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης, Παπέ Σισέ, Μουζακίτης, Λιάτσος, Καρβάλιο, Μπουτούτσι, Κωστούλας και Λοβέρα.

Οι παίκτες αυτοί απαρτίζουν έναν γκρουπ 31 ποδοσφαιριστών. Ο Μαρτίνεθ θα πάρει τις αποφάσεις του τη Δευτέρα, βγάζοντας αποστολή. Από αυτόν τον αριθμό των παικτών ενδεχομένως να κοπούν ποδοσφαιριστές (όπως πχ ο Λοβέρα) και να είναι έτσι λιγότεροι όσοι βρεθούν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα