Ολυμπιακός: Ο Μάρκος Αντρέ βρίσκεται στη λίστα του και το θέμα είναι ανοιχτό

Ολυμπιακός: Ο Μάρκος Αντρέ βρίσκεται στη λίστα του και το θέμα είναι ανοιχτό

Ο Αντρέ

bet365

Την ώρα που δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση από μεριάς Ολυμπιακού ο Βραζιλιάνος φορ είναι μία περίπτωση που τον απασχολεί για την επίθεσή του.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία συγκλίνουν στο ότι ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού και πως υπό προϋποθέσεις η μεταγραφή του μπορεί να γίνει πράξη. Οι Ισπανοί δε μιλούν για ενδεχόμενο δανεισμού από τη Βαλένθια με οψιόν αγοράς. Από μεριάς των Πειραιωτών αντίδραση δεν υπάρχει αλλά όλα δείχνουν πως ο 26χρονος Μάρκος Αντρέ απασχολεί τους Ερυθρόλευκους (με τον Αντρέ αν και Βραζιλιάνος να έχει και ισπανικό διαβατήριο) για την ενίσχυση της επίθεσής τους. Και άρα το μέτωπο αυτό είναι ανοιχτό.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει στις προτεραιότητές του κυρίως 3 θέσεις. Μία του στόπερ, μία του εξαριού και μία του φορ. Επιπλέον οι επόμενες ημέρες ίσως αναδείξουν εξελίξεις για τις επόμενες προσθήκες.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα