Ολυμπιακός: Η μεταγραφική κινητικότητα, ο Γκόμες με τον Αντρέ και οι επόμενες εξελίξεις

Ολυμπιακός: Η μεταγραφική κινητικότητα, ο Γκόμες με τον Αντρέ και οι επόμενες εξελίξεις

Ο Αντρέ

bet365

Ο Ολυμπιακός προχωράει και δουλεύει αρκετές περιπτώσεις και τα δεδομένα οδηγούν στις εξελίξεις μέσα στον Ιούλιο με προσθήκες παικτών. Οι 2 περιπτώσεις των φορ που παραμένουν στο προσκήνιο.

Ο Ολυμπιακός 'χτίζεται' στο Τιρόλο της Αυστρίας, εκεί όπου θα εξακολουθεί να βρίσκεται για την προετοιμασία του και θα είναι εκεί έως και τις 19 Ιουλίου και ενώ είναι να δώσει 3 φιλικά, αρχής γενομένης από τη Σλοβάτσκο στις 8 Ιουλίου, δηλαδή αύριο Σάββατο.

Σε πρώτη φάση ο Ολυμπιακός φυσικά επικεντρώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι και στο πως θα γίνει ξανά ομάδα. Τα μεταγραφικά όμως... τρέχουν και όπως είναι φυσικό δουλεύονται αρκετές περιπτώσεις. Περιπτώσεις που μπορεί να φέρουν εξελίξεις προσεχώς, δηλαδή τις επόμενες ημέρες και μέσα στον Ιούλιο.

Για την επίθεση υπάρχουν ορισμένα συγκεκριμένα ονόματα. Ένα είναι του Μάρκος Αντρέ, του Βραζιλιάνου φορ της Βαλένθια και ένα του Μάξι Γκόμες της Τραμπονζσπόρ. Για τον Αντρέ οι Ισπανοί σημειώνουν ότι δεν αποκλείεται να κλείσει ως δανεικός από τη Βαλένθια και για τον Γκόμες οι πληροφορίες εμμένουν στο ότι υπάρχει κρούση από τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα