Άρης μεταγραφές: Ο Λορέν Μορόν έχει ψηφίσει «Άρη», αλλά πρέπει να τα βρει με την Μπέτις

Άρης μεταγραφές: Ο Λορέν Μορόν έχει ψηφίσει «Άρη», αλλά πρέπει να τα βρει με την Μπέτις

Ο Μορόν

bet365

Το διαγραφόμενο deal του Άρη με τον Λορέν Μορόν προϋποθέτει την εύρεση συμβιβαστικής λύσης του Ισπανού επιθετικού με την Μπέτις και μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει στους οικονομικούς όρους ενδεχομένου διαζυγίου.

Ο Λορέν Μορόν είναι ο βασικός στόχος του Άρη για την κορυφή της επίθεσης και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία μεταξύ του 29χρονου επιθετικού με την Μπέτις για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του ούτως ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι το ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα λόγω (προσωρινής) ασυμφωνίας μεταξύ του παίκτη με την ισπανική ομάδα και μάλιστα κάνουν λόγο για δύο δεδομένα.

Πρώτον: Ο Λορέν Μορόν έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, γι’ αυτόν τον λόγο απέρριψε προσφορές που πήρε στα χέρια του από ομάδες της Segunda Division. Μοναδική περίπτωση αλλαγής των δεδομένων είναι να προκύψει ενδιαφέρον από club της LaLiga αλλά κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Δεύτερον: Δεν έχει συμφωνήσει με την Μπέτις ως προς τους οικονομικούς όρους ενός πρόωρου διαζυγίου γιατί πολύ απλά θέλει να εισπράξει το σύνολο του ποσού που προβλέπει το συμβόλαιό του. Οι καθαρές απολαβές του είναι (περίπου) στα 1.2 εκατ. ευρώ αλλά μαζί με τους φόρους ο παίκτης κοστίζει στη Μπέτις περί των 2 εκατ. ευρώ.

Κατά τις ίδιες πηγές, πιθανόν σήμερα (10/7) θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του παίκτη με τους αντίστοιχους της Μπέτις κι εκεί θα φανεί αν πραγματικά έχει δημιουργηθεί το περιβάλλον αποδέσμευσης του Μορόν από την ομάδα της Σεβίλλης ούτως ώστε να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια, ο Άρης έχει δείξει την πρόθεση κάλυψης ενός ποσού που ελαφρώς υπερβαίνει το 1/3 του μικτού συμβολαίου του παίκτη στην Μπέτις. Η τελευταία ψάχνει καλύτερη (οικονομικά) συμφωνία κι ενδεχομένως να περιμένει από τον παίκτη να μειώσει τις απαιτήσεις του για συμφωνήσουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα