Αντωνιάδης - Βαζέχα, οι δύο αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού παρέα στην Άνδρο

Αντωνιάδης - Βαζέχα, οι δύο αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού παρέα στην Άνδρο

Αντωνιάδης και Βαζέχα μαζί στην Άνδρο

bet365

Αντώνης Αντωνιάδης και Κριστόφ Βαζέχα, οι δύο αρχισκόρερ της ιστορίας του Παναθηναϊκού, έφαγαν παρέα στα «Σουβλάκια του Γαυρίου» στην Άνδρο και ο εμβληματικός Πολωνός μοιράστηκε μια φωτογραφία... 424 γκολ πλάι στον «ψηλό».

Όλη η ιστορία του Παναθηναϊκού σε δύο φιγούρες, σε μια φωτογραφία. Αυτό θα μπορούσε να αναφέρει η λεζάντα σε μια κοινή φωτογραφία των δύο κορυφαίων σκόρερ που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος.

Μπορεί τελικά η λεζάντα να ήταν διαφορετική, όμως, η φωτογραφία των πράσινων μύθων, Αντώνη Αντωνιάδη και Κριστόφ Βαζέχα είναι γεγονός. Οι δύο αρχισκόρερ της ιστορίας του Τριφυλλιού (180 και 244 γκολ έκαστος) αντάμωσαν στο νησί της Άνδρου, όπου περνούν τις διακοπές τους κι έφαγαν στα «Σουβλάκια του Γαυρίου» μαζί με τις οικογένειές τους. Με τον εμβληματικό Πολωνό να απαθανατίζει τη στιγμή πλάι στον «ψηλό», o οποίος βγήκε νικητής από την πολυετή άνιση μάχη του με τον καρκίνο και απολαμβάνει πλέον το καλοκαίρι με τους δικούς του ανθρώπους.

«Καλοκαίρι 2023 Άνδρος. Παρέα με την ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού μας, τον Αντώνη Αντωνιάδη στα ''Σουβλάκια του Γαυρίου''», έγραψε ο Βαζέχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα