Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η 10λεπτη ομιλία Μαρτίνεθ, η πολλή δουλειά με μπάλα και το μίνι δίτερμα με σκόρερ Αραμπί και Βρουσάι (vids)

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η 10λεπτη ομιλία Μαρτίνεθ, η πολλή δουλειά με μπάλα και το μίνι δίτερμα με σκόρερ Αραμπί και Βρουσάι (vids)

Η ομιλία του Μαρτίνεθ

bet365

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον ήταν το απογευματινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού με τον Ισπανό να έχει δεκάλεπτη ομιλία προς τους παίκτες του. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού είχε ενδιαφέρον και αρκετές ασκήσεις με μπάλα και ακόμα και με χέρια με συγκεκριμένη στόχευση από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας στην Αυστρία. Επίσης είχε και ένα μίνι δίτερμα.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Πριν αρχίσει η προπόνηση ο Μαρτίνεθ είχε μία ομιλία 10 λεπτών προς τους παίκτες του. Στη συνέχεια οι ασκήσεις ήταν αρκετές και σύνθετες. Υπήρχε μία πρώτη άσκηση για σωστή ισορροπία, ντρίμπλα και τελείωματα και αυτό έγινε με διαφορετικές υποομάδες. Στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε ασκήσεις με χέρια (σαν χάντμπολ) με στόχευση να βγαίνει συγκεκριμένος αριθμός πασών για να βγει γκολ με το κεφάλι είτε με άλλο μέρος του σώματος με τον Αραμπί να σκοράρει. Το σκοράρισμα έπρεπε να είχε - προτού επιτευχθεί - συγκεκριμένες πάσες με το staff του Μαρτίνεθ να τις μετράει.

Ακολούθησε κάτι σαν μίνι δίτερμα με τα πόδια φυσικά (το αναφέρουμε αυτό διότι προηγήθηκε άσκηση με χέρια) και πάλι με προαπαιτούμενα τη γρήγορη κυκλοφορία και το να υπάρχει ένας δεδομένος και συγκεκριμένος αριθμός πασών όπου σκόραρε δις ο Βρουσάι και ενώ υπήρχαν και σουτάρες στο δοκάρι όπως μία του Φορτούνη. Η στόχευση ήταν οι παίκτες να παίξουν με τη μία τη μπάλα και κάθε φορά που έμπαινε ένα γκολ οι παίκτες πήγαιναν σε συγκεκριμένες θέσεις και γωνίες.

Υπήρχαν από τη μία οι μπλε (η μπλε ομάδα) με Τζολάκη, Μπα, Μπαγκαλιάνη, Φορτούνη, Λιάτσο, Καρβάλιο, Ραμόν, Μασούρα και Αραμπί. Μπαλαντέρ ήταν ο Παπαδούδης και στην κόκκινη ομάδα ήταν οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Μπουχαλάκης, Ροντινέι, Βρουσάι, Πέπε και Μπουτούτσι. Οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που επικράτησαν με 3-1. Σε σχέση με τα ξεχωριστά προγράμματα εκτός από τον Ανδρούτσο και κατά ένα μέρος τον Ινμπόμ χωριστό πρόγραμμα από ένα σημείο και μετά έκανε και ο Ζινκερνάγκελ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα