Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ που μετράει και την κάθε λεπτομέρεια και η συμβολή του επιτελείου του στην προπόνηση

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ που μετράει και την κάθε λεπτομέρεια και η συμβολή του επιτελείου του στην προπόνηση

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έχει τον προγραμματισμό του στο κάθε τι και στο πως θέλει να τηρείται ενώ το επιτελείο του ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Ισπανός τεχνικός, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, επιδιώκει να είναι ακριβής και σχολαστικός ως προς την τήρηση του προγράμματος της ομάδας του Ολυμπιακού. Πως... μοιράζονται οι αρμοδιότητες με τους συνεργάτες του στα της προπόνησης;

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Το δίχως άλλο ο 42χρονος Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ένα από τα πρόσωπα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους. Νέος προπονητής, ένα... φρέσκο πρόσωπο με δικές του ιδέες και βέβαια με προσμονή του τι θα δείξει και στα πρώτα επίσημα / ευρωπαϊκά παιχνίδια των Πειραιωτών.

Ο Μαρτίνεθ από μέρους του στοχεύει στο να τηρείται το πρόγραμμα όπως το έχει στο μυαλό του. Το πρόγραμμα πάντα σε σχέση με την ομάδα του Ολυμπιακού. Θέλει - και είναι γενικότερα - να είναι ακριβής και απόλυτα μεθοδικός.

 

Σε σχέση με το επιτελείο του στο οποίο έχει απέραντη εμπιστοσύνη υπάρχει και ένας σχετικός καταμερισμός δουλειάς στα των προπονήσεων. Δηλαδή οι βοηθοί του αρκετές ή τις περισσότερες φορές ξεκινούν εκείνοι τις ασκήσεις στο πρώτο σκέλος του προγράμματος και μετά ακολουθεί εκείνος για θέματα τακτικής ή ότι άλλο χρειάζεται η ομάδα.

Τώρα σε σχέση με την 6η μέρα στην Αυστρία υπήρξαν συγκεκριμένα πράγματα που δουλεύτηκαν. Όπως λειτουργία της δεύτερης γραμμής και των επιθετικών ώστε να αποφασίζουν σωστά πότε θα κάνουν μέση ή ψηλή πίεση. Κυκλοφορία της μπάλας με στηρίγματα και ποιότητα στις πάσες και επίσης 10 εναντίον 10 σε μικρότερο χώρο και μικρότερη διάρκεια ώστε να παίρνουν οι παίκτες σωστές αποφάσεις.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα