Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η πρώτη ημέρα των Ιμπόρα και Κίνι

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η πρώτη ημέρα των Ιμπόρα και Κίνι

Ο Κίνι

bet365

Οι δύο Ισπανοί παίκτες που είναι γεμάτοι όρεξη για το νέο τους ξεκίνημα μπαίνουν από σήμερα Τετάρτη στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ιμπόρα και Κίνι. Δύο έμπειροι παίκτες που έκλεισε ο Ολυμπιακός για το κέντρο του και τα άκρα της άμυνάς τους. Και κυρίως είναι δύο επιλογές του αθλητικού διευθυντή, Αντόνιο Κόρδον μετά από διαβούλευση βέβαια με τον κόουτς Μαρτίνεθ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο έμπειρος χαφ και ο Ισπανός ακραίος μπακ βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης στην Αυστρία γεμάτοι όρεξη και καλή διάθεση για το νέο τους ξεκίνημα. Ο Ιμπόρα και ο Κίνι θα ενσωματωθούν από σήμερα Τετάρτη στο πρόγραμμα των Πειραιωτών που βρίσκονται πλέον για 8η ημέρα στην Αυστρία για την προετοιμασία τους.

Το πρωινό πρόγραμμα είχε - λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που ξεκίνησαν από τα ξημερώματα της Τρίτης - προπόνηση στο ξενοδοχείο. Προπόνηση θα υπάρχει και το απόγευμα για την ομάδα του Ολυμπιακού.

 

Ο Ιμπόρα και ο Κίνι στις πρώτες τους δηλώσεις απευθύνθηκαν στους φίλους του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός χαφ τόνισε πως ανυπομονεί να παίξει στο Καραϊσκάκη ενώ και εκείνος και ο Κίνι δήλωσαν πολύ χαρούμενοι για τη μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα