Ολυμπιακός: Το status των Ιμπόρα και Κίνι στα πλάνα του Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Το status των Ιμπόρα και Κίνι στα πλάνα του Μαρτίνεθ

Κίνι

bet365

Ο Ιμπόρα από τη μία προορίζεται για βασικός αμυντικός μέσος ενώ ο ρόλος του Κίνι μπορεί να αποδειχθεί διπλής σημασίας στον Ολυμπιακό. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Οι Ιμπόρα και Κίνι ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους στον Ολυμπιακό (και τυπικά πια βέβαια) και ετοιμάζονται να ενταχθούν στις προπονήσεις της ομάδας στην Αυστρία, ίσως και από το πρωί της Τετάρτης και μετά.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο πολύπειρος Ισπανός χαφ ξεκινά από άλλον... δρόμο στα πλάνα του Μαρτίνεθ σε σχέση με τον συμπατριώτη του. Ο Ιμπόρα προορίζεται για βασικός αμυντικός χαφ και από εκεί και πέρα θα κριθεί εάν θα χρειαστεί και 2ος κόφτης ή εάν η εναλλακτική θα είναι εκ των μέσω (από Μπουχαλάκη ή ακόμα και Ντόι).

Ο Κίνι από την άλλη έχει τη δυνατότητα να παίξει και στα 2 άκρα της άμυνας. Αποκτήθηκε ως μία 2η ή εναλλακτική - εάν θέλετε - επιλογή για δεξιός ή και αριστερός μπακ, καθώς ο 33χρονος εάν και η φυσική του θέση είναι δεξιά, παίζει και αριστερά. Παράλληλα όμως μπορεί να λειτουργήσει και ως μία ασφαλιστική δικλείδα σε περίπτωση που τελικώς ο Ρέαμπτσιουκ παραχωρηθεί με μεταγραφή σε μία από τις ομάδες που τον θέλουν.

 

Να έχει δηλαδή ο Ολυμπιακός έναν σίγουρο και έμπειρο παίκτη για τα 2 άκρα του εάν ο Μολδαβός διεθνής αποχωρήσει. Για τις θέσεις βέβαια του δεξιού και αριστερού μπακ αντιστοίχως υπάρχουν και οι Ανδρούτσος και Ραμόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα