Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έχει προχωρήσει κι άλλη περίπτωση στόπερ, παραμένει ανοιχτό του Μπράμπετς

Μπράμπετς

bet365

Δεν έχει κλείσει αρνητικά η υπόθεση του Γιάκουμπ Μπράμπετς για τον Παναθηναϊκό, με το Τριφύλλι να έχει αρκετά προχωρημένη κι ακόμη μία υπόθεση κεντρικού αμυντικού.

Το πρωί της Τετάρτης μπορεί η πλευρά του Άρη να διέρρευσε το τέλος των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, ωστόσο, η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά και παραμένει ανοιχτή, με την πλευρά του Τσέχου ποδοσφαιριστή να πιέζει, ώστε να παραχωρηθεί στο Τριφύλλι.

Σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι πολλές μετά τις αντιδράσεις στο ''κίτρινο στρατόπεδο'' αλλά αυτή την στιγμή το θέμα δεν έχει τελειώσει. Από κει και πέρα, στο Τριφύλλι έχουν προχωρήσει παράλληλα και ακόμη μία περίπτωση στόπερ, η οποία θα ενεργοποιηθεί αν οδηγηθούν σε ''ναυάγιο'' οι συζητήσεις για τον Μπράμπετς.

Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό που 13 ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο, έχει μόνο δύο στόπερ στο ρόστερ του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα