Ολυμπιακός: Οι ενδείξεις για τον Πέπε σε σχέση με την παραμονή του στο ρόστερ

Ολυμπιακός: Οι ενδείξεις για τον Πέπε σε σχέση με την παραμονή του στο ρόστερ

Ο Πέπε

bet365

Ο Πορτογάλος χαφ επανήλθε στο ρόστερ του Ολυμπιακού μετά τους διαδοχικούς δανεισμούς ωστόσο παραμένει μετέωρος για τη νέα σεζόν. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Πέπε Ροντρίγκες. Ένας ακόμα παίκτης υπό τσεκάρισμα από το νυν τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Ολυμπιακού στην Αυστρία και κυρίως από τον ίδιο τον Μαρτίνεθ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο Πορτογάλος είναι ένας παίκτης που πρακτικά δεν κατάφερε να βρει τον χώρο του και τον χρόνο του στον Ολυμπιακό και έτσι υπήρξαν σερί δανεισμοί του σε Πορτογαλία, Τουρκία και Ισπανία. Στον Ολυμπιακό ο Πέπε είχε 13 αγώνες με 1 ασίστ ενώ πχ στη Φαμαλικάο μετά από 2 δανεισμούς είχε 55 αγώνες με 5 γκολ και 7 ασίστ.

Υπάρχουν όμως καλά δεδομένα για την παραμονή του του χρόνου στον Ολυμπιακό; Σε αυτή τη φάση όχι παρότι ο Πέπε προσπαθεί αισθητά και γενικά το έχει παλέψει για τα καλά. Ο 26χρονος χαφ είναι εξάρι και οκτάρι αλλά στο γήπεδο αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι πιο πολύ οκταροδεκάρι.

 

Θα είναι δύσκολο ο Πέπε να καταφέρει να μείνει με τα τωρινά δεδομένα. Εκτός των άλλων έχουμε και την παραμέτρο πως ποσοτικά δεν έχει και λίγα χαφ ο Ολυμπιακός. Υπάρχει ωστόσο ακόμα χρόνος για εκείνον ως προς την προετοιμασία στην Αυστρία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα