Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Μαρτίνεθ έχει κάνει δοκιμές και με Ρέτσο - Ντόι στο κέντρο της άμυνάς του 

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Μαρτίνεθ έχει κάνει δοκιμές και με Ρέτσο - Ντόι στο κέντρο της άμυνάς του 

Ο Ρέτσος

bet365

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δοκιμάζει σε δίδυμα και τους Έλληνες στόπερ που έχει στη διάθεσή του, κάνοντάς το και στις προπονήσεις. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Θεωρητικά αλλά και πρακτικά έως ένα σημείο οι Ουσεϊνού Μπα και Ντόι είναι το βασικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται και άλλες δοκιμές.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Σε επίπεδο προπονήσεων ο Μαρτίνεθ έχει δοκιμάσει διαφορετικά δίδυμα στο κέντρο της άμυνάς του και αρκετά πράγματα στην άμυνα. Μία εκ των δοκιμών του είναι με ελληνικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο με Ρέτσο και Ντόι. Όπως ελληνικό δίδυμο είχε και στο 2ο μέρος του φιλικού με τη Σλοβάτσκο όπου είχε βάλει μαζί Ρέτσο και Μπαγκαλιάνη.

Ως προς το φιλικό ο Μαρτίνεθ είχε μαζί αρχικά στην άμυνα Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Ντόι και Ροντινέι και στην επανάληψη τους Ανδρούτσο, Ρέτσο, Μπαγκαλιάνη και Ραμόν. Κατά 3/4 δηλαδή ελληνική άμυνα.

 

Σε επίπεδο δε ασκήσεων έχει βάλει μαζί τους Μπαγκαλιάνη και Μπα και από την άλλη ομάδα τους Ρέτσο και Ντόι. Οι διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού στην Αυστρία είναι οι: Μπα, Ντόι, Ρέτσος και Μπαγκαλιάνης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα