Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι προτεραιότητες της ομάδας για την επίθεση και το τρελό μεταγραφικό καλοκαίρι του Μπακαμπού

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι προτεραιότητες της ομάδας για την επίθεση και το τρελό μεταγραφικό καλοκαίρι του Μπακαμπού

Ο Μιρ

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις νέες μεταγραφικές του ανάγκες για τουλάχιστον έναν στόπερ αλλά και έναν φορ. Ο Μιρ και οι άλλες υποθέσεις.

Εδώ που βρισκόμαστε - σε αυτό το χρονικό σημείο - ο Ολυμπιακός εκτός από τους Ιμπόρα και Κίνι που ήδη έχει κλείσει και φέρει στην Αυστρία θέλει όσο το δυνατόν πιο άμεσα να τελειώσει και με τις προσθήκες για έναν στόπερ - το λιγότερο - και για έναν φορ.

Τα ονόματα των Παλομίνο και Μπάτρα για την άμυνα καθώς και των Μιρ και Μάρκος Αντρέ για τη γραμμή κρούσης παραμένουν ψηλά στη μεταγραφική ιεραρχία. Παίκτες που έχει στοχεύσει ο Ολυμπιακός αλλά δεν είναι οι μόνοι.

Για την επίθεση πάντως όπως προκύπτει ο Ισπανός Μιρ είναι πιο ψηλά στη λίστα. Δείχνει ιδανικά ο φορ που θα ήθελε ο Ολυμπιακός και θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του να τον κλείσει.

Όσο για τα σενάρια για τον Μπακαμπού και τον Ολυμπιακό; Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν επικοινωνήσει το παραμικρό για αυτό το θέμα.

 

Η πλευρά του Μπακαμπού είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό αλλά τελικώς επέλεξε ένα πολύ μεγάλο συβόλαιο στην Αλ Νασρ. Επιπλέον υπήρξαν και οι αναφορές του Κώστα Καραπαπά για συναντήσεις με την ΑΕΚ και ενώ τώρα τα νεότερα μιλούν για επικείμενο deal με τη Γαλατά αφότου σπάσει το υπάρχον συμβόλαιό του. Ένα πραγματικά τρελό τρελό μεταγραφικό καλοκαίρι.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα