Προετοιμασία Ολυμπιακού: Οι Φορτούνης και Ζινκερνάγκελ επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων (vid)

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Οι Φορτούνης και Ζινκερνάγκελ επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων (vid)

Ο Φορτούνης

bet365

Ένατη ημέρα στην Αυστρία και όγδοη ημέρα προπονήσεων για τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του Μαρτίνεθ με τον Ισπανό να μετρά επιστροφές στην προπόνηση. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Οι Φορτούνης και Ζινκερνάγκελ ήταν οι 2 επιστροφές στην προπόνηση του Ολυμπιακού που το πρωί της Πέμπτης δούλεψε για άλλη μία μέρα με 25 παίκτες.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Η αρχική αποστολή από την Αυστρία απαρτιζόταν από τους εξής 23 παίκτες: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ρόντινεϊ, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόι, Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Φορτούνης, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρας, Ζίνκερναγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι και Ελ Αραμπί. Προσθέστε σε αυτήν και τους Ιμπόρα και Κίνι και έχουμε πλέον 25.

Το πρωί της Πέμπτης στην πρωινή προπόνηση οι Φορτούνης και Ζινερνάγκελ μπήκαν με την υπόλοιπη ομάδα αφού αρχικά έκαναν ένα χωριστό πρόγραμμα. Όπως συνέβη το ίδιο και με τους Ιμπόρα, Κίνι, Αραμπί και Χουάνγκ.

 

Στη συνέχεια το επιτελείο του Μαρτίνεθ δούλεψε με γκρουπ παικτών με συνδυαστικές ασκήσεις με εμπόδια, κυκλοφορία μπάλας και τελειώματα. Μετά συνεχίστηκαν οι ασκήσεις για τη σωστή ανάπτυξη και κυκλοφορία της μπάλας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα