Προετοιμασία Ολυμπιακού: Προπόνηση υπό βροχή με ειδικό πρόγραμμα Φορτούνη λόγω κόπωσης και συνδυαστικές ασκήσεις με μπάλα (vids)

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Προπόνηση υπό βροχή με ειδικό πρόγραμμα Φορτούνη λόγω κόπωσης και συνδυαστικές ασκήσεις με μπάλα (vids)

Ο Φορτούνης

bet365

Οι Φορτούνης και Ζινκερνάγκελ δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης στην Αυστρία. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Φορτούνης δεν μετείχε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στην Αυστρία καθώς το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού διαπίστωσε κόπωσή του.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Με δύο παίκτες εκτός προγράμματος συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι Φορτούνης και Ζινκερνάγκελ έμειναν εκτός με τον Έλληνα χαφ να έχει κόπωση και έτσι να κρίνεται σκόπιμο να κάνει ειδικό πρόγραμμα. Και ο Δανός έκανε επίσης ξεχωριστό πρόγραμμα. Για τον δε Έλληνα μεσοεπιθετικό θα φανεί το τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει στη συνέχεια και το εάν θα πρέπει να προφυλαχθεί από το φιλικό με τη Νόρτζελαντ ή όχι.

 

Στα του προγράμματος υπήρξαν συνδυαστικές ασκήσεις με μπάλα με τους Ιμπόρα και Κίνι να μετέχουν κανονικά φυσικά. Υπήρξε και άσκηση για κυκλοφορία σε μικρούς χώρους με 2 ομάδες και 2 μπαλαντέρ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα