Ολυμπιακός: Οι Κορδόν και Μαρτίνεθ δεν ποντάρουν μόνο στην εμπειρία των Ιμπόρα - Κίνι αλλά και στο να δώσουν έξτρα προσωπικότητα

Ολυμπιακός: Οι Κορδόν και Μαρτίνεθ δεν ποντάρουν μόνο στην εμπειρία των Ιμπόρα - Κίνι αλλά και στο να δώσουν έξτρα προσωπικότητα

Ολυμπιακός: Οι Κορδόν και Μαρτίνεθ δεν ποντάρουν μόνο στην εμπειρία των Ιμπόρα - Κίνι αλλά και στο να δώσουν έξτρα προσωπικότητα

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει μόνο να αφομοιώσει το αγωνιστικό προφίλ του προπονητή του αλλά ζητά και συγκεκριμένα πράγματα από τα 2 νέα του πρόσωπα. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Όλα τα βλέμματα αυτές τις ημέρες έχουν πέσει πάνω σε Ιμπόρα και Κίνι. Τους 2 νεοαποκτηθέντες Ισπανούς παίκτες του Ολυμπιακού που έφεραν ο Κορδόν σε πρώτο επίπεδο και σε 2ο ο Μαρτίνεθ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο χαφ Ιμπόρα και ο μπακ Κίνι έχουμε εξηγήσει ξανά το τι ρόλο θα έχουν στην ομάδα. Ο 35χρονος χαφ προορίζεται φυσικά για βασικός στην ομάδα ενώ ο Κίνι ως μία έξτρα επιλογή για τα 2 άκρα της άμυνας. Ως μία πρώτη εντύπωση βλέπει κανείς πως και το επιτελείο αλλά και όλη η ομάδα έχουν 'αγκαλιάσει' τους 2 παίκτες από τους οποίους οι απαιτήσεις δεν είναι και λίγες.

Η φωτογραφία με Φορτούνη και Ζινκερνάγκελ μαζί με τον Ιμπόρα το μαρτυρά αυτό σε σχέση με το κλίμα. Και μην ξεχνάμε πως ο Ιμπόρα έχει θητεία και στην Αγγλία με τη Λέστερ.

 

Ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός που πάντα χρειάζεται έξτρα προσωπικότητες και ένας εξαιρετικός γυμναστής

Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε σεζόν που να μην έχει προσωπικότητες στο ρόστερ του. Δυνατές παρουσίες εντός και εκτός γηπέδου. Και τώρα φυσικά έχει. Ακόμα και σε κακές χρονιές του είχε τέτοιους παίκτες.

Από το ρόστερ της περασμένης χρονιάς δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι δεν είναι παίκτες - προσωπικότητες μέσα στο γήπεδο ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ο Φορτούνης και ο Αραμπί.

Από τους Ιμπόρα και Κίνι ο Κορδόν με τον Μαρτίνεθ δεν περιμένουν μόνο την εμπειρία τους αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μπορούν να δώσουν. Ποντάρουν και στην προσωπικότητα μπορούν να δώσουν στην ομάδα και ειδικά ο Βιθέντε Ιμπόρα στον χώρο του κέντρου.

Ο γυμναστής του Ολυμπιακού

Στα των προπονήσεων πάντως ένα στέλεχος του staff του Μαρτίνεθ που ξεχωρίζει είναι ο γυμναστής Λαφουέντε Ναδάλες. Από τον τρόπο που δουλεύει μέχρι το πως μεταφέρει τις πληροφορίες στους παίκτες αλλά και στο πως έχει την εποπτεία των ασκήσεων και στο πώς τους δίνει κίνητρο. Είναι ένα από τα στελέχη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που διακρίνεται ήδη για τη δουλειά του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.