Προετοιμασία Ολυμπιακού: Πως διαμορφώνεται η ιεραρχία στα εξάρια μετά την προσθήκη του Ιμπόρα

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Πως διαμορφώνεται η ιεραρχία στα εξάρια μετά την προσθήκη του Ιμπόρα

Ο Μαρτίνεθ με τον Ιμπόρα

bet365

Προς το παρόν δεν φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα πάρει και 2ο εξάρι μετά τον Ιμπόρα από τη μεταγραφική αγορά. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Βιθέντε Ιμπόρα, Αυτός είναι ο νέος και βασικός αμυντικός χαφ της ομάδας του Ολυμπιακού. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βοηθήσει και σε άλλους τομείς. Θα ακολουθήσει όμως και άλλη προσθήκη εξαριού; Θα γίνει και άλλη κίνηση άμεσα;

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Στην παρούσα φάση δεν προκύπτει ρεπορταζιακά ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και σε έξτρα προσθήκη εξαριού. Ο έμπειρος Ιμπόρα αποκτήθηκε ως βασικός αμυντικός μέσος και από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλες λύσεις μέσα από το ρόστερ των Ερυθρόλευκων. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει κατηγορηματικά ότι δεν θα αποκτηθεί άλλο εξάρι έως το τέλος των μεταγραφών. Για άμεσα όμως δεν φαίνεται κάτι.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ μπορεί να παίξει εκεί όπως και ο Μπουχαλάκης. Πειραματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο Ντόι. Εάν θέλουμε να πάμε σε λογική πλάνου ο Ιμπόρα θα είναι το βασικό εξάρι και μετά ως πρώτη εναλλακτική ο Κορεάτης διεθνής.

 

Οι χαφ του Ολυμπιακού από την αποστολή της Αυστρίας

Εξάρια: Ιμπόρα, Ινμπόμ Χουάνγκ και Μπουχαλάκης και... πειραματικά ο Ντόι
Οκτάρια: Ινμπόμ, Λιάτσος, Μπουχαλάκης, Πέπε και Καρβάλιο
Δεκάρια: Ινμπόμ, Λιάτσος, Πέπε, Καρβάλιο, Φορτούνης, Ζινκερνάγκελ και Μπιέλ

* Πέπε και Ζινκερνάγκελ είναι πιθανό να αποχωρήσουν. Ο δε Καρβάλιο ενδέχεται να μείνει.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα