Ολυμπιακός: Κινείται και για τον Φαντιγκά η Πάφος σύμφωνα με τους Κύπριους

Ολυμπιακός: Κινείται και για τον Φαντιγκά η Πάφος σύμφωνα με τους Κύπριους

οσφπ

bet365

Μετά την απόκτηση του Μαμαντού Κανέ, η Πάφος είναι έτοιμη να αποκτήσει και δεύτερο παίκτη από τον Ολυμπιακό καθώς έχει ψηλά στη λίστα της τον Μπαντιουνγκού Φαντιγκά.

Πριν λίγα 24ωρα ο Ολυμπιακός έβαλε στα ταμεία του το ποσό του ενός εκατ. ευρώ από την πώληση του Μαμαντού Κανέ καθώς η Πάφος προχώρησε στην απόκτησή του με κανονική μεταγραφή μετά τον περσινό δανεισμό του.

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος παίκτης που κοιτάει ο κυπριακός σύλλογος από τον Πειραιά. Σύμφωνα με τη «kerkida.net», η ομάδα έχει ψηλά στη λίστα της και τον Μπαντιουνγκού Φαντιγκά ο οποίος δεν ταξίδεψε με την αποστολή στην Αυστρία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Πάφος θέλει να αποκτήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο ωστόσο υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του μετά την αρκετά καλή σεζόν που έκανε πέρσι στον Ιωνικό (29 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα