Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Πορτογάλος Ντουάρτε στο... κόλπο για το κέντρο της άμυνάς του (vid)

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Πορτογάλος Ντουάρτε στο... κόλπο για το κέντρο της άμυνάς του (vid)

Ο Ντουάρτε

bet365

Ένας ακόμα Ίβηρας αμυντικός φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς του για τη νέα σεζόν. Ο λόγος για έναν παλιό... γνώριμο, τον Ντουάρτε.

Ο 28χρονος διεθνής Πορτογάλος σέντερ μπακ, Ντομίνγκος Ντουάρτε δεν είναι ένα άγνωστο όνομα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Τον έχει απασχολήσει και στο παρελθόν και είχε κινηθεί για να τον κλείσει και τότε.

Οι πληροφορίες φέρνουν τον Ντουάρτε ξανά στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες. Ο ύψους 1.92 μέτρων Ντουάρτε είναι διεθνής με την Πορτογαλία και ανήκει στη Χετάφε. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 34 αγώνες με 2 ασίστ.

Είναι ένα ακόμα όνομα για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση συζητά κυρίως για έναν ή και δύο στόπερ και έναν φορ αλλά θα ενισχυθεί και σε άλλες θέσεις. Ο Ολυμπιακός πάντως ψάχνεται για στόπερ και εκτός Ισπανίας και Πορτογαλίας.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα