Προετοιμασία Ολυμπιακού: Βίντεο με παρατηρήσεις στο απογευματινό πρόγραμμα από τον Μαρτίνεθ

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Βίντεο με παρατηρήσεις στο απογευματινό πρόγραμμα από τον Μαρτίνεθ

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Μαρτίνεθ είχε βάλει για το απογευματινό πρόγραμμα βιντεοθεραπεία αλλά και αποκατάσταση για τους παίκτες του Ολυμπιακού. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Το πρωί ο Ολυμπιακός είχε προπόνηση αλλά το απόγευμα ο Μαρτίνεθ είχε επιλέξει να βάλει στο πρόγραμμα των παικτών βίντεο με παρατηρήσεις για εκείνους.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπάρχει μέρα στην Αυστρία που να έχει δώσει φουλ ρεπό στους παίκτες του (καθώς λογικά θα το κάνει αυτό μετά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα) καθώς η δουλειά προέχει πάνω απ' όλα. Εξού και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν βρει χρόνο μόνο 2 φορές για να βρεθούν στο Ίνσμπρουκ.

Για το απόγευμα της Δευτέρας το ισπανικό επιτελείο είχε βάλει στο πρόγραμμα βιντεοθεραπεία με αρκετές παρατηρήσεις προς τους παίκτες και για αμυντικά και τακτικά θέματα και ως προς τα 2 φιλικά αλλά και γενικότερα. Επίσης το 'μενού' θα είχε και αποκατάσταση για την ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα