Τελικός Super Cup: Η απόφαση για τα σημεία συγκέντρωσης των Άγγλων και των Ισπανών φιλάθλων

Τελικός Super Cup: Η απόφαση για τα σημεία συγκέντρωσης των Άγγλων και των Ισπανών φιλάθλων

Το Καραϊσκάκη

bet365

Στην πρώτη σύσκεψη που υπήρξε για τον τελικό του Super Cup στο Καραϊσκάκη στις 16 Αυγούστου αποφασίστηκαν ήδη ορισμένα πράγματα σε σχέση με τον αγώνα.

Σιγά σιγά έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του UEFA Super Cup με το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» να περιμένει να φιλοξενήσει στις Σίτι και Σεβίλλη στις 16 Αυγούστου. Στη σύσκεψη που έγινε αποφασίστηκε οι Άγγλοι οπαδοί να ξεκινήσουν από το Καλλιμάρμαρο και οργανωμένα να μεταβούν στο γήπεδο. Οι Ισπανοί αντίστοιχα να συγκεντρωθούν στην πλατεία Καραϊσκάκη και από εκεί να πάνε γήπεδο.

Το Super Cup

Η πρώτη σύσκεψη ήταν υπό την εποπτεία της Αστυνομίας και του αρμόδιου Υπουργείου. Θα γίνει και μία 2η στις 3 Αυγούστου με την παρουσία και της Καραϊσκάκης ΑΕ, της εταιρείας που είναι αρμόδια για το γήπεδο. Στην πρώτη αυτή σύσκεψη δεν συζητήθηκαν τα μέτρα για τον αγώνα αλλά μέτρα ασφαλείας εκτός γηπέδου και το ανάλογο πλάνο, όπως το πώς θα κινηθούν οι οπαδοί των Σίτι και Σεβίλλης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα