Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο «κάδρο» και ο Νικολάς Φρέιρε για την θέση του στόπερ (vid)

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο «κάδρο» και ο Νικολάς Φρέιρε για την θέση του στόπερ (vid)

Στο «κάδρο» για τον Ολυμπιακό και ο Νικολάς Φρέιρε για την θέση του στόπερ

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νικολάς Φρέιρε είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει ο Ολυμπιακός για να ενισχυθεί στις θέσεις των στόπερ.

Εκτός από τον Ντομίνγκος Ντουάρτε, που αποτελεί τον ευσεβή πόθο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την ενίσχυση του Ολυμπιακού στο κέντρο της άμυνας, στην λίστα των «ερυθρολεύκων», εκτός από τον Παλομίνο κι έναν ακόμη, που δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του, υπάρχει και ο Νικολάς Φρέιρε.

Πρόκειται για 29χρονο Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται στην Πούμας του Μεξικού, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Πήγε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2019 από την Μοντεβιδέο Σίτι Τορκί, η οποία καρπώθηκε 2,7 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Έχει περάσει ακόμη από τις Αρχεντίνος Τζούνιορς, Τσβόλε, Παλμέιρας, LDU Κίτο. Πέρυσι πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σκοράροντας δύο γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 2.952 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα