Ολυμπιακός: Για τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα δεν υπάρχει ρεπό αλλά μόνο δουλειά

Ολυμπιακός: Για τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα δεν υπάρχει ρεπό αλλά μόνο δουλειά

Ο Γουίλιαν

bet365

Οι δύο τελευταίοι χρονικά νεοαποκτηθέντες παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το Σάββατο και θα το κάνουν και τη Δευτέρα που μας έρχεται.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δώσει ρεπό τριών ημερών στους παίκτες του Ολυμπιακού και ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (στις 15 Σεπτεμβρίου και μετά τη διακοπή). Υπάρχουν βέβαια οι διεθνείς των Πειραιωτών που έχουν τα παιχνίδια τους με τις Εθνικές τους αυτό το διάστημα. Ωστόσο δύο παίκτες συνεχίζουν τη δουλειά.

Ο λόγος για τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα που δούλεψαν στο γήπεδο και το Σάββατο αλλά θα το κάνουν και τη Δευτέρα. Ουσιαστικά δηλαδή μόνο την Κυριακή δεν θα έχουν προπονητικό πρόγραμμα. Αυτό γίνεται και για να βελτιώσουν το επίπεδο της ετοιμότητάς τους αλλά και γιατί το ήθελαν και οι ίδιοι οι παίκτες για να μην μείνουν πίσω.

Ο Βραζιλιάνος έχει να παίξει αρκετούς μήνες και ενώ τη χρονιά που μας πέρασε ήταν στη Φούλαμ του Σίλβα αλλά είχε 3 προσωπικούς γυμναστές και συνέχιζε τις προπονήσεις σε ατομικό επίπεδο. Ο δε Ολιβέιρα έκανε κανονικά προετοιμασία με τη Γαλατά αλλά έχει πιο μεγάλο διάστημα αποχής από επίσημα ματς από τον Γουίλιαν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα