Ο Φρέιρε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό: «Είμαι ευγνώμων για το πιο μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, θα δώσω τα πάντα»

Ο Φρέιρε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό: «Είμαι ευγνώμων για το πιο μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, θα δώσω τα πάντα»

Ο Φρέιρε στην Αθήνα

bet365

Ο άλλοτε αρχηγός της Πούμας έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για το νέο βήμα στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος αμυντικός έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής προκειμένου να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό. Ο Φρέιρε με ένα πλατύ χαμόγελο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Ελλάδα λίγο πριν τις 22.00.

Ο 29χρονος Αργεντίνος και κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ως δανεικός με οψιόν επισήμανε: «Είναι το πιο μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό. Πάμε δυνατά για κάτι πολύ όμορφο.

Θα δώσω τα πάντα. Έχω να περάσω τα ιατρικά. Θα δούνε από μένα απόλυτη αφοσίωση (εννοεί για τον κόσμο). Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον κ. Μίτσελ. Είχαμε μία πολύ ωραία σεζόν στο Μεξικό. Με που θα τελειώσω (με τη μεταγραφή) θα μιλήσω μαζί του».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα