Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πως έχει η κατάσταση με τον Ρέαμπτσιουκ που τέθηκε εκτός των πλάνων της ομάδας

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πως έχει η κατάσταση με τον Ρέαμπτσιουκ που τέθηκε εκτός των πλάνων της ομάδας

Ο Ρέαμπτσιουκ

bet365

Ο Μολδαβός διεθνής μπακ, που ήταν σε καθεστώς παραχώρησης, εφόσον ο Ολυμπιακός είχε πρόταση που να τον κάλυπτε, έχει τεθεί εκτός πλάνων με απόφαση της ομάδας.

Προτού προχωρήσουμε στα υπόλοιπα να διευκρινίσουμε πως ο Ρέαμπτσιουκ είναι εκτός των πλάνων του πειραϊκού συλλόγου με απόφαση της ομάδας. Άρα το θέμα δείχνει και είναι πιο σοβαρό απ' το να προέκυπτε ότι τέθηκε οφ με απόφαση προπονητή του Ολυμπιακού.

Άρα σε αυτή τη φάση και μέχρι νεωτέρας ο Ρέαμπτσιουκ είναι εκτός ομάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν - με τον αστερίσκο ότι δεν έχει διαρρεύσει τίποτα σχετικό ή κάτι άλλο από τον Ολυμπιακό πέραν της απόφασης της ομάδας - οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έμαθαν ότι η πλευρά του παίκτη (ή και ο ίδιος ο παίκτης) ουσιαστικά επρόκειτο να μπει σε διαδικασία συμφωνίας με τη Σπαρτάκ Μόσχας χωρίς να ξέρει κάτι η ΠΑΕ. Χωρίς να είναι εις γνώση της αυτή η εξέλιξη. Μία Σπαρτάκ της οποίας τις κρούσεις είχε απορρίψει ο πειραϊκός σύλλογος.

Μία Σπαρτάκ που ακόμα και με 4 εκατ. ευρώ δεν είναι εφικτό να κλείσει τον παίκτη. Ο Ολυμπιακός από τη μία αξιώνει 5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη αλλά και έδειχνε - εξαρχής μάλλον - να μην θέλει να δώσει τον διεθνή μπακ στη Σπαρτάκ. Από τη στιγμή δε που είναι δικός του ο παίκτης έχει κάθε δικαίωμα και δυνατότητα να ορίσει τα δεδομένα και το αντίτιμο με το οποίο παραχωρείται ή που μπορεί να πουληθεί.

Ανεξαρτήτως αυτών των δεδομένων αυτοί οι χειρισμοί της πλευράς του παίκτη τον έφεραν σε αυτήν την κατάσταση, με τον Ολυμπιακό να δείχνει αποφασιστικός και κατηγορηματικός για την απόφασή του από την πρώτη στιγμή που βγήκε στην επιφάνεια το θέμα αυτό. Η πληροφορία εξαρχής άλλωστε ήταν σαφής: ο παίκτης με απόφαση της ομάδας γύρισε Αθήνα για πειθαρχικούς λόγους. Άρα η ομάδα εντόπισε μία λανθασμένη συμπεριφορά από μέρους του. Πρακτικά βέβαια δεν αλλάζει πολλά αυτό το στάτους. Ο Ολυμπιακός - λόγω της ζήτησης του παίκτη - καιρό τώρα είχε ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς του για να πάρει άλλον αριστερό μπακ. Πλην του Ρέαμπτσιουκ για αριστερά αυτή τη στιγμή υπάρχει ο δεξιοπόδαρος και - κανονικά δεξιός μπακ αλλά που και παίζει και αριστερά - Κίνι και ο νεαρός Ραμόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα