Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο «φευγάτος» Μπορέ έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο φιλικό της Άιντραχτ

Βασίλης Μπαλατσός
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο «φευγάτος» Μπορέ έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο φιλικό της Άιντραχτ

bet365

Ο Ραφαέλ Μπορέ, ο οποίος φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, έμεινε εκτός αποστολής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης από το φιλικό παιχνίδι με την Φίτεσε.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Σέζαρ Λουίς Μερλό, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την μεταγραφή του Ραφαέλ Σάντος Μπορέ, όμως δεν «παίζει» μόνος του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, για τον Κολομβιανό σέντερ φορ ενδιαφέρονται η Λυών και μια ομάδα της Bundesliga.

Πάντως αυτό που μοιάζει δεδομένο είναι πως ο κύκλος του στην Άιντραχτ έχει κλείσει. Χαρακτηριστικό είναι πως έμεινε εκτός αποστολή από το τελευταίο φιλικό των Αετών κόντρα στη Φίτεσε, το οποίο μοιάζει... προπομπός εξελίξεων.

Στην ομάδα της Φρανκφούρτης βρίσκεται από το 2021, πανηγυρίζοντας και την κατάκτηση του Europa League το 2022. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 47 ματς με την Άιντραχτ, τα 8 εξ αυτών στο Champions League με απολογισμό τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα