Ολυμπιακός: Η μεταγραφή του Καρντόνα μπαίνει σε καλό δρόμο για να κλείσει (vid)

Ο Καρντόνα

bet365

Ο Σέρτζι Καρντόνα έχει πια αισθητές πιθανότητες να γίνει σύντομα κάτοικος Πειραιά και άρα παίκτης του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ισπανία.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας σε δηλώσεις του στην Ισπανία έκανε λόγο για προχωρημένες διαδικασίες πώλησης του αριστερού μπακ της ομάδας του.

Του Σέρτζι Καρντόνα. Για να ακολουθήσει μετά η MARCA με ρεπορτάζ της σημειώνοντας ότι υπάρχει επιβεβαίωση πώλησης του παίκτη στον Ολυμπιακό. Επιβεβαίωση και από τη διοίκηση της Λας Πάλμας για ένα ποσό των 2 εκατ. ευρώ. Γενικά τα ισπανικά media σημειώνουν πως επιβεβαιώνεται από τους διοικούντες την ομάδα των Κανάριων νήσων η μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα και με τις πληροφορίες του Gazzetta από την Ισπανία η υπόθεση του 24χρονου αριστερού μπακ και της πώλησής του στον Ολυμπιακό έχει μπει πλέον σε καλό δρόμο. Το ποσό που ανέφερε ο Ραμίρεθ στις τοποθετήσεις του ήταν της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ - χωρίς να πει συγκεκριμένη ομάδα όμως - με τη διευκρίνιση πως περιμένει εξελίξεις εντός των επόμενων ωρών.

 

Ο Καρντόνα ήταν ένας εκ των παικτών στη λίστα των Κορδόν - Μαρτίνεθ και ένας ποδοσφαιριστής που ήθελε ο Ισπανός κόουτς από τότε που δούλευε στην Εσπανιόλ. Με ύψος 1.85 μέτρα παίζει αριστερός μπακ - κυρίως - αλλά και δεξιά και πέρυσι είχε 41 ματς με 1 γκολ και 4 ασίστ στη La Liga 2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα