Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ έφυγε από την Ελλάδα και οι εκπρόσωποί του ζητούσαν να πωληθεί με 3 εκατ. ευρώ αλλά οι Ερυθρόλευκοι δεν κάνουν πίσω

Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ έφυγε από την Ελλάδα και οι εκπρόσωποί του ζητούσαν να πωληθεί με 3 εκατ. ευρώ αλλά οι Ερυθρόλευκοι δεν κάνουν πίσω

Ο Ινμπόμ

bet365

Ο Κορεάτης διεθνής μέσος επέλεξε να ταξιδέψει άρον άρον για τη Νότια Κορέα χωρίς να ενημερώσει κανέναν στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν δρομολογήσει τις κινήσεις τους.

Αυτή τη στιγμή είναι το Νο1 ερυθρόλευκο θέμα της επικαιρότητας από μεριάς του ενδιαφέροντος του κόσμου. Ο λόγος για τις εξελίξεις με τον Ινμπόμ Χουάνγκ που όχι μόνο άλλαξε ατζέντη αλλά απαίτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό σύμφωνα πάντα με τα όσα προκύπτουν από τους Πειραιώτες και ενώ αναχώρησε ήδη για την πατρίδα του φυσικά χωρίς να ενημερώσει σχετικά κανέναν.

Η πλευρά του Ινμπόμ θεωρεί πως έχει μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ενώ ο παίκτης δεσμεύεται έως το 2025. Παράλληλα ο διεθνής χαφ ή οι νέοι εκπρόσωποί του φέρονται να ζήτησαν να φύγει ο παίκτης με ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ (!) κάτι που θα δεν μπορούσε φυσικά να δεχθεί ο Ολυμπιακός, όπερ και αυτό έγινε. Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με τη στάση του παίκτη και δεν δείχνουν να έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε το θέμα στα άκρα. Όπου χρειαστεί για να δικαιωθούν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα