Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σοβαρή η υποψηφιότητα του Ιντρίσι, στη λίστα και ο Ελ Γκάζι (vid)

Ο Ιντρίσι

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ψάξει για τα καλά την υπόθεση του Ολλανδομαροκινού εξτρέμ, ο οποίος δεν συνιστά γενικά ένα άγνωστο όνομα για τους Πειραιώτες. Στη λίστα και ο Ελ Γκάζι.

Ο 27χρονος Ουσάμα Ιντρίσι είναι ένας πλάγιος επιθετικός που ανήκει στη Σεβίλλη και την περασμένη σεζόν ήταν ως δανεικός στην Ολλανδία και τη Φέγενορντ με 7 γκολ και 8 ασίστ σε 38 αγώνες. Διεθνής με το Μαρόκο αλλά και κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου ο Ιντρίσι δεν έχει συνδεθεί πρώτη φορά τον Ολυμπιακό, όπως και ο Ελ Γκάζι, του οποίου επίσης το όνομα έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες (28χρονος Ολλανδομαροκινός εξτρέμ, διεθνής με την Ολλανδία και που ανήκει στην Αϊντχόφεν).

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει ψάξει για τα καλά την υπόθεση του Ιντρίσι με στόχο προφανώς να κλείσει τον παίκτη. Τα ισπανικά ρεπορτάζ σε σχέση με τον Ιντρίσι σημειώνουν πως η Σεβίλλη θα ήθελε να τον δώσει ξανά δανεικό. Για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό υπάρχει εκ νέου ενδιαφέρον από την Ολλανδία αλλά και τη Σαουδική Αραβία. Ο Ολυμπιακός θυμίζουμε είναι να κλείσει και 2ο εξτρέμ εκτός από τον Μπρνιτς.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα