Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Έζε έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα για να κλείσει οριστικά σύμφωνα με τους Αργεντίνους

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Έζε έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα για να κλείσει οριστικά σύμφωνα με τους Αργεντίνους

Ο Έζε

bet365

Ώρα άφιξης Έζε στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγήκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αργεντινή ο 21χρονος χαφ θα έρθει την Τρίτη στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί από μεριάς Ολυμπιακού αλλά μεταδίδεται με σιγουριά από την Αργεντινή τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο λόγος τις εξελίξεις σε σχέση με τον Σαντιάγκο Έζε. Με βάση τις πληροφορίες από την Αργεντινή ο νεαρός μέσος της Ουρακάν έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά στους Πειραιώτες.

Ειδικότερα ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, μεταδίδει πως το ποσό της οριστικής συμφωνίας των 2 ομάδων θα είναι κοντά στα 3,7 εκατ. ευρώ (3.667.140 ευρώ) συν ένα ποσοστό μεταπώλησης για την Ουρακάν. Επίσης αναφέρει την ημέρα που ο νεαρός χαφ θα μεταβεί στην Ελλάδα για τα τυπικά πια με τον Ολυμπιακό και για να κλείσει με συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα