Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Ορτέγα που έρχεται και οι επαφές για τον σέντερ φορ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ο Ορτέγα που έρχεται και οι επαφές για τον σέντερ φορ

Ο Ορτέγα

bet365

Ο Ολυμπιακός θα φέρει άμεσα στην Ελλάδα και τον αριστερό μπακ, Φρανσίσκο Ορτέγα, ενώ παράλληλα ψάχνεται για τα καλά για μεταγραφή σέντερ φορ.

Ώρα Ορτέγα για τον Ολυμπιακό με τις προσθήκες των Σκάρπα, Μπρνιτς και φυσικά του Εσε. Ο αριστερός μπακ της Βελέζ έρχεται στην Ελλάδα (πιθανότατα έως τη Δευτέρα) για να γίνει ο νέος και βασικός αριστερός μπακ των Ερυθρολεύκων. Τα δεδομένα του deal έχουν ήδη διαρρεύσει στην Αργεντινή για τον παίκτη.

Άρα ο Ολυμπιακός για Εσε και Ορτέγα δαπάνησε ένα ποσό της τάξεως των 8.5 εκατ. ευρώ. Από την άλλη ο Ολυμπιακός κορυφώνει τις επαφές του για σέντερ φορ.

Υπάρχουν ονόματα που διαρρέονται εδώ και μέρες όπως του 27χρονου Αργεντίνου Μπογέ (με την πλευρά του παίκτη πάντως να μην επιβεβαιώνει τα περί κρούσης των Πειραιωτών). Ο Μπογέ ανήκει στην Έλτσε (και ενώ πέρυσι είχε στη La Liga 2 στο σύνολο 7 γκολ και 4 ασίστ σε 37 αγώνες), έχει και ιταλικό διαβατήριο και έχει θητεύσει και στην ΑΕΚ στο παρελθόν. Η επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να αναδείξει εξελίξεις και για τον φορ αλλά και για τους εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα