Ολυμπιακός: Φέρνει και Ορτέγα αλλά και Ομάρ Ρίτσαρντς για αριστερά, για δανεικός ο Ραμόν

Ο Ορτέγα

bet365

Ο Ολυμπιακός εκτός από τον Αργεντίνο αριστερό μπακ της Βελέζ αναμένεται να φέρει και τον Άγγλο μπακ στην Ελλάδα για το ρόστερ του. Προς παραχώρηση ο Ραμόν.

Ο Ολυμπιακός εκτός από τον Ορτέγα πρόκειται να κλείσει και τον Ομάρ Ρίτσαρντς από τη Φόρεστ.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες οι Ερυθρόλευκοι εκτός από τον Αργεντίνο αριστερό μπακ της Βελέζ (για τον οποίο δίνεται ένα ποσό άνω των 4 εκατ. ευρώ) θα εντάξουν στο ρόστερ τους και τον Αγγλοτζαμαϊκανό μπακ της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Ρίτσαρντς στα 25 του χρόνια έχει πίσω του 17 ματς με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και 104 αγώνες με τη Ρέντινγκ. Στη Φόρεστ δεν είχε αγωνιστεί καθόλου και ενώ είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού.

Παράλληλα ο Ραμόν δείχνει πως θα παραχωρηθεί πιθανότατα ως δανεικός σε άλλη ομάδα για να βρει πολύ παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Ο Ραμόν έτσι και αλλιώς έδειχνε πως θα έβγαινε εκτός των βασικών πλάνων του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος είχε ως γνωστόν χριστεί βασικός με τον Πανσερραϊκό στο Φάληρο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα