Ολυμπιακός, μεταγραφές: Έκανε πρόταση για τον Αμούζου σύμφωνα με τους Βέλγους, ζητά περισσότερα η Άντερλεχτ

Ο Αμούζου

bet365

Στο Βέλγιο μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός έκανε κρούση στην Άντερλερχτ για τον μεσοεπιθετικό, Φράνσις Αμούζου, χωρίς να εισπράξει θετική απάντηση. Αναφορά και για ενδιαφέρον της Φόρεστ.

Σύμφωνα με βελγικές πηγές και ρεπορτάζ όπως του Σάσα Ταβολιερί ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Άντερλεχτ για τον Αμούζου. Για δανεισμό του παίκτη με οψιόν στα 6.5 εκατ. ευρώ. Η Άντερλεχτ δεν την αποδεχθηκε, ζητώντας 9 εκατ. ευρώ. Οι ίδιες πηγές μιλούν για φερόμενο ενδιαφέρον και της Φόρεστ για να τον πάρει εκείνη δανεικό.

Ο παίκτης παρουσιάζεται πάντως θετικός και για την προοπτική του Ολυμπιακού αλλά και φυσικά αυτή της Αγγλίας. Οι συζητήσεις φαίνεται να συνεχίζονται. Στα 24 του χρόνια ο Αμούζου (που αν και έχει ρίζες από τη Γκάνα είναι κάτοχος βελγικού διαβατηρίου) αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια. Είναι κυρίως ακραίος επιθετικός αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον άξονα. Στην Άντερλεχτ ο Αμούζου έχει 206 συμμετοχές με 20 γκολ και 28 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα