Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι 3+3 επιπλέον προσθήκες και οι διαπραγματεύσεις για Αμούζου

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι 3+3 επιπλέον προσθήκες και οι διαπραγματεύσεις για Αμούζου

Ο Αμούζου

bet365

Ο Φράνσις Αμούζου αποτελεί έναν εκ των στόχων του Ολυμπιακού για τα... φτερά του πλην όμως δεν προτίθεται να φτάσει στις αξιώσεις των Βέλγων για 9 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος Γκανέζος και κάτοχος βελγικού διαβατηρίου είναι παίκτης που βρίσκεται στα μεταγραφικά... ραντάρ του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια. Οι τελευταίες πληροφορίες από το Βέλγιο ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός έκανε κρούση για τον παίκτη. Κατά άλλες πηγές για δανεισμό του Φράνσις Αμούζου με οψιόν αγοράς και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες πρόταση ύψους 6.5 εκατ. ευρώ για την αγορά του, ενώ η Άντερλεχτ ζητά 9 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός το δίχως άλλο θέλει τον Αμούζου (που είναι εξτρέμ αλλά μπορεί να παίξει και στον άξονα). Τον έχει στα μεταγραφικά του σχέδια αλλά δεν αναμένεται να φτάσει στα επίπεδα που αξιώνουν οι Βέλγοι.

Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές του Βελγίου φέτος έχει 5 ματς στην Άντερλεχτ με 1 γκολ. Σε 207 αγώνες στο σύνολο με τη φανέλα της έχει 21 γκολ αλλά και 28 ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο Ολυμπιακός ως προς τους εξτρέμ έχει ήδη κλείσει τον Μπρνιτς που έκανε ντεμπούτο εναντίον του Ατρομήτου και είναι σε συζητήσεις για να κάνει δικό του και τον Πιερότι από τον Κολόν. Οι Ερυθρόλευκοι δεδομένα θα πάρουν δύο ακόμα εξτρέμ και θα προχωρήσουν και στην προσθήκη και ενός φορ. Ως προς τις υπόλοιπες προσθήκες τους είναι πιθανό να αποκτήσουν έναν ξένο γκολκίπερ, έναν στόπερ και έναν ακόμα χαφ (ενδεχομένως).

Οι Πειραιώτες για την άμυνά τους θυμίζουμε έχουν κλείσει τους Ορτέγα και Ομάρ Ρίτσαρντς για αριστερά και τον Κίνι για δεξιά και βέβαια τους Φρέιρε - Πορόζο για το κέντρο της άμυνάς τους. Για τον άξονα ενισχύθηκαν με Ιμπόρα, Εσε, Αλεξανδρόπουλο και Σκάρπα. Και βέβαια για την επίθεσή τους με τους Μπρνιτς και Ελ Καμπί.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα