Ολυμπιακός, μεταγραφές: Έτοιμο το deal για να φέρει άμεσα στην Ελλάδα τον Ποντένσε!

Ο Ποντένσε με τον Σουντανί!

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον έτοιμος να... πυροδοτήσει το μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα με τον Ντάνιελ Ποντένσε με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Γουλβς!

Ο έμπειρος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που ανήκει στην ομάδα της Γουλβς ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Πειραιά! Όλα δείχνουν πως η συμφωνία Ολυμπιακού - Γουλβς είναι έτοιμη για να πάρει μετά και επίσημη μορφή.

Το deal ανάμεσα στις 2 πλευρές θα είναι με δανεισμό. Θα περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς και αφού πρώτα ο Ποντένσε θα έχει κλείσει με νέο συμβόλαιο στην αγγλική ομάδα. Οι Πειραιώτες είχαν ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και πρόταση αγοράς του παίκτη (με 5 εκατ. ευρώ) με τη συμφωνία για φέτος πάντως να αναμένεται να είναι με δανεισμό.

Βέβαια ο Ολυμπιακός θα δώσει μεγάλο αγώνα δρόμου προκειμένου να εντάξει στην ευρωπαϊκή του λίστα τον Ντάνιελ Ποντένσε, διότι πρόκειται για παίκτη ικανότατο να κάνει για τα καλά τη διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο τον πειραϊκό σύλλογο.

Update: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μετέδωσε σε tweet του ότι όλα τα απαιτούμενα έγγραφα έχουν ήδη υπογραφεί. Επίσης πως ο Πορτογάλος θα δηλωθεί για την Ευρώπη (ότι θα προλάβει δηλαδή ο Ολυμπιακός).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα