Φρέιρε: «Στον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή παρατήρησα μεγάλο επαγγελματισμό, ζω ένα όνειρο»

Φρέιρε: «Στον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή παρατήρησα μεγάλο επαγγελματισμό, ζω ένα όνειρο»

Newsroom
freire

bet365

Ο Νικολάς Φρέιρε μίλησε σε Μέσο του Μεξικού για την αποχώρησή του από την Πούμας και το «ευρωπαϊκό όνειρο» στον Ολυμπιακό, τον οποίο επαίνεσαι με τα καλύτερα λόγια.

Ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός Νικολάς Φρέιρε, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στη «Súper Deportivo» μιλώντας μεταξύ άλλων για την έως τώρα εμπειρία του στον Ολυμπιακό.

Ερωτηθείς για το αν φανταζόταν στα 29 του ότι θα επιστρέψει Ευρώπη και συν τις άλλοις θα αγωνίζεται στο Europa League, ανέφερε: «Είχα ένα πέρασμα από την Τσβόλε στην Ολλανδία και η πραγματικότητα είναι πως όταν πήγα στο Μεξικό το 2019 περίμενα πως θα μείνω καιρό. Έτσι κατέληξα να μείνω τέσσερα χρόνια στην Πούμας. Ξεκίνησα να λέω πως η θέση μου στον κόσμο είναι εκεί. Κανείς δεν περίμενε να κάνει τέτοια αλλαγή, ειδικά στην ηλικία μου. Όταν φτάνεις στα 28 είναι δύσκολο να επιστρέψεις στην Ευρώπη. Ήταν η καλύτερη έκπληξη».

Σχετικά με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή παρατήρησα πολύ επαγγελματισμό. Στα logistics, την παρουσίαση του συλλόγου, την πρώτη μέρα της προπόνησης, στη δουλειά για βελτίωση κάποιες πτυχές της φυσικής κατάστασης, καθημερινά βιώνω πράγματα που δεν πίστευα ότι θα ζούσα σε αυτό το σημείο της καριέρας μου. Κάθε μέρα ζω ένα όνειρο. Είμαι σε μια όμορφη πόλη, ο κόσμος είναι πολύ παθιασμένος, όπως οι Αργεντινοί οπαδοί. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα