Αϊτόρ: «Μεγάλη η χαρά μου που γύρισα, να κάνω το καλύτερο για να μεγαλώσουμε τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Αϊτόρ

bet365

Ο Ισπανός παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε τη μεγάλη ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του με τον Παναιτωλικό αλλά και το come back του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 5-0 στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ένας εκ των σκόρερ του αγώνα ήταν ο Αϊτόρ. Ο Ισπανός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:

Τον αγώνα: «Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε και παίξαμε εξαιρετικά: ο Παναιτωλικός είναι δύσκολη ομάδα αλλά καταφέραμε να πάρουμε σημαντικούς βαθμούς. Παίζουμε έτσι από όταν ήρθε ο Γιοβάνοβιτς.

Παίζουμε θεαματικά, ακόμα και αν κάποιες φορές δε μας βγαίνει αλλά προσπαθούμε να παίζουμε όπως θέλει ο προπονητής μας».

Το γκολ και τον τραυματισμό του: «Είναι μεγάλη η χαρά μου αφού μετά από σκληρή δουλειά επέστρεψα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και την ομάδα που μου στάθηκαν. Έχω ακόμα κάποιον πόνο αλλά κάνω το καλύτερο για να μεγαλώσουμε τον Παναθηναϊκό».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα