Ολυμπιακός: Τα πιο δυνατά και χρήσιμα στοιχεία του Αλεξανδρόπουλου (vids)

Ολυμπιακός: Τα πιο δυνατά και χρήσιμα στοιχεία του Αλεξανδρόπουλου (vids)

Ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Ο 21χρονος μέσος του Ολυμπιακού πήρε το πρώτο του ματς ως βασικός με την Κηφισιά μετά το πρόβλημα ετοιμότητάς που είχε και έδειξε ορισμένα στοιχεία που κάνουν χρήσιμο αγωνιστικά.

Στα 21 του χρόνια ο Αλεξανδρόπουλος έχει ήδη 8 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού. Η τοπ φετινή στιγμή του ήταν φυσικά το γκολ του στο εκτός έδρας 1-1 των Πειραιωτών με τη Γκενκ που έδωσε την υπερπολύτιμη πρόκριση στην ομάδα του στη διοργάνωση του Europa League. Στο προηγούμενο διάστημα ο Έλληνας μέσος ήταν εκτός στον Ολυμπιακό λόγω ορισμένων ενοχλήσεων.

Με την Κηφισιά στο Καραϊσκάκη ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος επανήλθε στην ομάδα και μάλιστα ως βασικός. Έμεινε 61 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και έκανε μία καλή προσπάθεια ειδικά ως προς το σκέλος των τρεξιμάτων και της κάλυψης χώρων. Γενικά εκτός από τη δεδομένη αγωνιστική διάθεση που πάντα έχει προσπάθησε πολύ σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει στο παιχνίδι του τα στοιχεία της ταχύτητας, της έντασης και της δύναμης τα οποία χρειάζεται ο Ολυμπιακός και ο προπονητής του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Και τα χρειάζεται ειδικά στο κέντρο. Χαρακτηριστική είναι η φάση του Τετέι με την πολύ μεγάλη επέμβαση του Πασχαλάκη, όπου ο Αλεξανδρόπουλος ήταν ο παίκτης που έπεσε πάνω στον επιθετικό της Κηφισιάς για να τον πιέσει και για να τον κόψει, λειτουργώντας ως στόπερ, καθώς η άμυνα των Πειραιωτών είχε χάσει τον παίκτη των φιλοξενούμενων. Και το έκανε παρότι είχε σημαντικό χώρο να καλύψει για να τον προλάβει.

Στο Ολυμπιακός - Κηφισιά μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα στατιστικά του Wyscout ο διεθνής χαφ - που μπορεί να παίξει κυρίως ως εξάρι αλλά και ως οκτάρι - είχε 35 / 38 πάσες του με ποσοστό 92% και 6 / 8 κερδισμένες μονομαχίες με 75%. Σε αμυντικό επίπεδο μάλιστα αυτή ήταν η κορυφαία φετινή επίδοσή του με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ο Αλεξανδρόπουλος είχε δηλώσει από μέρους του πως «είμαι ο στρατιώτης του προπονητή και μπορώ να παίξω όπου μου ζητηθεί», θέλοντας να φανερώσει ότι του αρκεί να μπορεί να προσφέρει και όχι το τι θέση θα παίζει.

Τα παιχνίδια που έχει ξεκινήσει βασικός φέτος ο Αλεξανδρόπουλος

Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός 2-0
Ολυμπιακός - Κηφισιά 4-0

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα